„Võtmed kätte“ korteriremont

by  #me_ehitame_oü
„Võtmed kätte“ korteriremont

Kas teha remonti terves korteris korraga või teha erinevates ruumides etapiliselt ja mitme sammu haaval?

Mõlemal variandil on omad plussid. Esimene on küll pingelisem, kuid siiski ka kiirem variant, peale mida võib remondi unustada ja elu nautida järgmised 10, 15, 20 aastat. Teine võib olla valulikum oma pikaajalisuse, ehitustolmu olemasolu ja tööriistade müra tõttu, kuid paistab kergem eelarveks ettevalmistumise kohapealt.

Mida siis valida?

Eks ta ole et nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi. Mõlemal variandil on oma pooldajaid. Räägime täna aga sellest, et kokkuvõtvalt toob „võtmed kätte“ remont eelarvele hoopistükkis kasu.

Mida see tähendab?

See tähendab, et remondimehed saavad ühekorraga tulla kõikide oma ehitustööriistadega, materjale ja nende koguseid osta korraga, remonttöid teostada ühekorraga.

Mida see siis veel minu jaoks tähendab?

See tähendab, et transport toimub korraga. Ja kütus maksab. See tähendab, et niivõrd palju materjalide jääki ei lähe kaotsi. Ostetud kogused kasutatakse ära erinevates ruumides. Demonteerimis- ja lammutustöid teostatakse korraga, kõiki elektritöid teostatakse korraga, kõiki viimistlustöid teostatakse korraga. Seni kuni ühes toas värv kuivab, töötatakse teises. Aeg on raha. Kõik see on ehitust teostavale ettevõttele oluline aspekt hindade kalkuleerimisel. Ka ehitusprügi äravedu ja utiliseerimine on tasustatavad ja jällegi tellijale soodsamad, kui see teostatakse ühekorraga. Korrusmajade puhul, eriti oluline, et säästa ülejäänud majaelanikke, on teha kõik torutööd (vannitoas, köögis jm) kokkulepitud ajal, ja mitme veekatkestuse asemel planeeritakse üks kõikide torutööde jaoks.

Visuaalne effekt

Aeg on selline, et ehituspoodides muutub materjalide valik kiiresti. Trendid sunnivad tootjaid liikuma ühtedelt toonidelt teisteni, vanad sortimendid võetakse müügist maha. Esteetilisuse kohapealt on „võtmed kätte“ korteriremondi puhul hõlpsam jälgida sisekujunduslikku joont.

Niisiis tuleb välja, et remont- ja ehitustööd korraga tehtult on soodsamad, kui et erinevates ruumides erinevatel aegadel. Etapilise remondi planeerimisel tuleb arvestada statistiliselt kõrge ohuga, et remondist võib kujuneda pahaaimamatult elustiil ning lõppkokkuvõttes jääb see kestma oodetavast kauemaks.

Küsige endalt, mida Te täpselt soovite. Ja mõelge hästi järele. Olete otsustanud? Siis kirjutage või helistage meile, me aitame, teostame objekti ülevaatuse ja koostame hinnapakkumise ehitus- ja remonttöödele Teie tulevases unistuste-korteris.

March 09, 2019
lisas  #me_ehitame_oü
Helistage +37255922559