KORTERI REMONT TALLINNAS

by  #me_ehitame_oü
KORTERI REMONT TALLINNAS

KORTERI REMONT TALLINNAS

Tallinn on üks ilusaimaid pealinnu kogu Euroopas. Tegu on sadamalinnaga ja Vanalinn oma rikka arhitektuuripärandiga loob stiilse aura tervele linnale. Isegi, kui korteri remondi vajadus on tekkinud puhtalt kulumise ja aja sunnil, on oluline see teha ikkagi maitsekalt, kvaliteetselt ja loominugulisusega. Tahaks ju seda teha kuidagi unikaalselt, individuaalselt, et oleks just nii, nagu mulle meeldib. Ja et hommikul ärgates, silmi avades oleks tunne: „Oeh, kui lahe ja hubane ikka kodus on!“ Kõlab lüüriliselt? Läheme siis konkreetsemaks ka.

Korteri remonte võib olla erinevaid

Korteri remont võib toimuda uusehitises. Enamjaolt sellisel puhul pole vaja vahetada välja juhtmestikku või torustikku ega mustandpõrandat. Uusehitise lõpuni valmimata korteri remont on samuti lihtne ja ladus ettevõtmine. Seal võib ilma eriliste üllatusteta teha remonti oma äranägemise järgi. Vanema, kasutatud korteri remont võib nõuda aga konkreetsemat lähenemist. Tööde hulka võivad kuuluda täielik elektrijuhtmestiku, vee- ja kanalisatsioonitorude, akende ja uste väljavahetamine. Samuti põrandatööd, nagu mustandpõranda väljavahetamine, või kõverate seinte sirgeks tasandamine. Tallinna paneelmaja korterite puhul kasvab ümberplaneeringute populaarsus. Projekteerimisbüroodest tellitakse projekte, mille alusel võivad olla osaliselt lammutatud korteris asuvad hoonet mittekandvad seinad. Samamoodi võib korterisse ehitatada juurde või lammutatud seinte asemele uusi kipskarkassist seinu, mis võivad olla nii lagedeni kui ka mitte. Paneelmajades on aktuaalne ka vannitoa ja tualettruumi ühendamine betoonist sanitaarkabiini ehk -karbi lõhkumisega, eesmärgiga võita juurde väärtuslikku ruumipinda. Tegu võib olla ka vanema korteri puhul pisemat sorti „iluremondiga“. Seoses ühiskonna muutuvate väärtushinnangutega soovitakse läheneda ka remondile ökoloogiliselt ja loodustsäästvalt. Selle asemel, et osta uusi asju, on populaarne vanade asjade ja ka korterite renoveerimine. Näiteks loft stiilis korterite menu kasv või vana Nõukogudeaegse parketi lihvimine ja lakkmine või hoopis ülevärvimine. Heas seisus uuema või vanema ehk kasutatud korteri remont võib toimuda etapiliselt. Mis tähendab, et seal võib korteri remondi ajal sees elada. Vannitoa ja wc täielik renoveerimine on ainukesed, mis sunnivad paariks nädalaks välja kolima. Uussehitise valmimata korteri remont tähendab aga seda, et seal ei elata veel sees.

Korteri remondi planeerimine

Kõige olulisem, olenemata remonditüübist, kas see on siis osaline või kapitaalremont, on korteri remondi lõpptulemuse eelnev hea ettekujutus ja nägemine. Millised saavad olema siseviimistlus, seinte ja põrandate toonid, värvid, planeering? Tellida võib ka disainiprojekti. See on lahendus jõudude ja aja säästmiseks. Sealjuures sõltub rahalistest vahenditest. Me Ehitame OÜ-s teeme Teie korteri remondi just sellise väljanägemisega, nagu Te seda ise soovite. Korteri remont võib olla disaini poolest väga julgete lahendustega, seinte värvide või tumedate toonidega. Või siis vastupidi klassikaline, kerge, lihtne, minimalistlik. Otsustada oma korteri remondi ja selle tulemuse üle on ainult Teie asi. Me saame teostada mis tahes kontseptsiooni professionaalsel ja kaasaegsel tasemel ning tehnoloogiatega. Samuti aitame valida või nõustada Teie korteri remondi jaoks parimaid materjale. Vaadake meie tehtud töid - videosid ja remondi kirjeldusi! https://meehitame.ee/ee/ https://meehitame.ee/ee/

Ehitusmeistri poole pöördumise plussid korteri remondi puhul

Sageli hakkavad meie tulevased kliendid, eeldades, et nad seda suudavad, ise korteri remonti tegema. Tuleb ette, et nad teevad vigu ja valearvestusi, mistõttu tuleb töid uuesti või ümber teha, makstes sama asja eest kaks korda. Mitte ainult raha, vaid ka jõud ja aeg on küsimuse all. Pöörduge julgelt nende poole, kellele korteri remont ja renoveerimine on elukutse. Korteri remondiga Me Ehitame OÜ poole pöördudes, saame me planeerida korteri renoveerimise, ehitamise ja viimistluse etappe, võttes arvesse Teie eelarvet ja soove. Meie spetsialistid teavad ka materjalide turgu. Me pöörame tähelepanu asjade tehnilisele küljele. Näiteks pistikupesade arvu ja asukohtade kompetentne kujundamine, järgides täiel määral ohutusnõudeid ja -meetodeid ka elektrisüsteemi edasiseks ohutuks ja mugavaks kasutamiseks. Ka torustiku- ja kanalisatsioonisüsteemide paigaldamine nõuab pädevat lähenemist. Siinkohal aitavad meie spetsialistid säästa edasist ekspluateerimist. Kogu töötsükkel on Teile mugav ja selge. Pärast Me Ehitame OÜ korteri esmast ülevaatamist saate oma eelarve ja soovide alusel hinnapakkumise. Korteri remondi ajal Te saate jälgida ajastust, tähtaegu ja kontrollida tehtud töö kvaliteeti. Meie meistrid on valmis selgitama ehitusprotsesside üksikasju.

Mõnus kodutunne peale korteri remonti

Tuues võrdluse tohterdusega, siis Te ei kipu ju iseenda hambaid või luid ravima?! Samamoodi on korteril oma loomuliku elu toetussüsteem, mis ei ole nii keeruline küll kui inimesel, kuid ka seda tuleb teada ja mõista. Professionaalide kasutamine ei pruugi olla kulukam, kui korteri remondi järgsete kahjude likvideerimine. Jääge nii Te ise kui ka Teie korter rahule hea ja kvalitseetse remondiga! 😊

Tänu- ja mõnutunne peale korteri remonti on pingutust väärt!

Tallinnas teostab Me Ehitame OÜ objekti ülevaatuse tasuta!

Võtke ühendust meie sõbraliku meeskonnaga!

July 19, 2019
lisas  #me_ehitame_oü
Helistage +37255922559