Remonditähtajad

by  #me_ehitame_oü
Remonditähtajad

Remonditähtajad

Täna räägime sellest, kui pikad või lühikesed võivad olla remondi- ja renoveerimistööde tähtajad.

Täpsemalt räägime sellest, kui kaua võtab aega vannitoa või korteri renoveerimine. Juttu teeme „võtmed kätte“ tüüpi remondi tähtaegadest, mis tähendab, et tööd teostatakse alates lammutusest ja demonteerimisest kuni lõpliku viimistluseni välja.

Sellest tulenevalt võib järeldada, et kõik üksikud või osalised remonttööd saavad teostatud kiiremate tähtaegadega.

Vannitoa ja tualettruumi remont

Paneeltüüpi või tellistest kortermaja vannituba koos wc-ga, ühe ruumina, saab renoveeritud kahe nädalaga. Paneeltüüpi või tellistest kortermaja eraldi vannitoa ja tualettruumi renoveerimine, kas siis ümberehitusega üheks ruumiks või jättes eraldi ruumidena, võtab aega 2,5 kuni 3 nädalat.

Puitmajade korterites või eramajades on erinevates mõõtudes ja mittestandardseid nii koos kui eraldi olevaid vannitube ja tualettruume. Tähtajad varieeruvad 2 kuni 3,5 nädala vahel.

Korteri renoveerimine

Korterite pindalad on teadagi erinevad. Siiski võime välja tuua mõningad orientiirid korterite renoveerimise tähtaegade kohta.

Keskmise suurusega ühetoalise korteri renoveerimine võtab aega umbes 1 kuu. Keskmise suurusega kahetoalise korteri renoveerimine 1,5 kuud. Sama seaduspärasus kehtib keskmise suurusega kolmetoalise, neljatoalise jne korterite renoveerimise puhul: tähtajale tuleb lisada ca pool kuud.

Eramajade renoveerimine

Eramajade renoveerimise ja remonditähtajad võivad aega võtta kuni 6 kuud olenevalt renoveerimistööde mastaapsusest.

Teiega koos ja teie visiooniga me oleme valmis teie kodudele värsket hõngu tooma!

Helistage meile tel +37255922559

või kirjutage e-postile: info[ät]meehitame.ee

Teie jaoks,

Me Ehitame

February 17, 2020
lisas  #me_ehitame_oü
Helistage +37255922559