Vannitoa remont

by  #me_ehitame_oü
Vannitoa remont
Vannitoa remont

Tööde teostamise kord

Vannitubade renoveerimise tööprotsessi optimeerimiseks oleme välja töötanud tööprotseduuri, mis võimaldab oluliselt vähendada vannitoa renoveerimiseks kuluvat aega, rikkumata seejuures ehitussegude, nagu krohv või isetasanduv põrandasegu, tehnoloogilisi omadusi. Remondi igas etapis püüame tagada Teile juurdepääsu tualetile ja veevarustuse. Samuti teeme kõik endast oleneva, et minimeerida remonditööde käigus tekkivaid tolmu ja mustusega kaasnevaid ebamugavusi.

    1. Demonteerimis- ja lammutustööd

Edasiste ettevalmistavate remonditööde kvaliteet sõltub paljuski sellest, kui hoolikalt vannitoas toimub demonteerimine. Oluline on mitte jätta vannituppa kohti, kus vana kattekiht aja jooksul võib hakata maha kooruma, hallitus levima või niiskus kogunema. Remonditööde ajal pakitakse kõik ehitusjäätmed kottidesse ja viiakse ära. Kohad, kus vannitoas oli kogunenud niiskust, töödeldakse hallitusvastase vahendiga.

vannitoa remont

Demonteerimis- ja lammutustööd

    2. Ehitusmaterjalide arvestus, tellimine ja kohaletoimetamine

Vannitoa renoveerimiseks vajalike ehitusmaterjalide täpne kogus ja loetelu arvutatakse enne demonteerimistöödega alustamist. Kui lepingu koostamisel on arvesse võetud vannitoa remondi teostamiseks vajaminevaid ehitusmaterjale, siis materjalide tellimise ja tarne teostab remondi ajal töövõtja. Tellija on nendest muredest vaba. Kui leping sisaldab ainult vannitoa renoveerimist, ilma materjalideta, siis materjalide maksumus tehakse teatavaks enne tellimuse kohaletoimetamist. Lõppviimistlusmaterjali nagu wc-pott, kraanikauss, vann, segistid, plaadid jms valib enamasti klient ise oma maitse järgi ja seega hind pole lepingus sisse arvestatud.

korteri remont

Ehitusmaterjalide arvestus, tellimine ja kohaletoimetamine

    3. Seinte ja põrandate tasandamine

Vannitoas tasandame seinu kasutades majakaid, kipskrohvi "Rotband Knauf" või niiskuskindlat kipsplaati Knauf, põranda tasandamiseks kasutame isetasanduvat põrandasegu "Mira x plan", "Mira 6700 cemplan". Võib küsida: milleks vannitoas seinu tasandada, kui need näevad juba siledad välja? Vastuseks on, et seinte tasandamise peamine eesmärk on ideaalne tasapind ja vertikaalsus. Jättes renoveerimistööde algstaadiumis tähelepanuta vannitoa seinte tasandamise, on oht, et plaatide paigaldamise ja sanitaartehnika paigaldamise etapis tekib terve rida probleeme. Ja millegi “hiljem” ümbertegemine on juba keerulisem ja kulukam.

renoveerimine

Seinte ja põrandate tasandamine

    4. Torustiku ja kanalisatsiooni tööd

Meie ettevõttel on kõik sertifikaadid ja load torustike töödeks ning vee- ja kanalisatsioonisüsteemide vahetamiseks. Siserenoveerimistöödel ja santehnika paigaldusel kasutame REHAU, Alupex, Wirsbo, PPR, vask-, UPONOR torusid ja liitmikke. Rohkem kui 10 aastat oleme nende torudega töötanud. Kasutame neid enesekindlalt ja soovitame. Kui aga remondieelarve ei võimalda, siis võib alternatiiviks olla polüpropüleentorud "Wefatherm, VALTEC või WAVIN Ecoplastik".

ehitusfirma

Torustiku ja kanalisatsiooni tööd

    5. Elektrijuhtmete vahetus

Vannituba on märg ruum ja inimene on suurepärane märja juht. Vannitoa renoveerimisel jätame vana elektrijuhtmestiku alles vaid siis, kui kaablite kasutusiga pole lõppenud ja oleme kindlad selle ohutuses. Vähimagi kahtluse korral vahetame juhtmestiku vannitoas välja vastavalt märgade ruumide standarditele.

Niiskuse vähendamiseks vannitoas soovitame renoveerimise käigus paigaldada termostaadiga elektrilise põrandakütte.

vannitoa remont

Elektrijuhtmete vahetus

    6. Plaatide paigaldamine põrandatele ja seintele

Enne plaatide paigaldamist vannitoa renoveerimisel tuleb seintele ja põrandale paigaldada polümeerist hüdroisolatsioon ehk veetõke. See kaitseb pindu niiskuse sisse tungimise ja sellest tuleneva hallituse tekke eest ning takistab vee läbipääsu. Plaatide paigaldamine vannituppa tehakse üldjuhul 6-10 mm kammiga, mis tagab plaadiliimi ühtlase pealekandmise kogu plaadi pinna ulatuses. Plaadiristid valitakse sõltuvalt plaadi tüübist ja kvaliteedist. Põrandatele reeglina 2-2,5 mm, seintele 1-2 mm.

Vannitubade remont

Plaatide paigaldamine põrandatele ja seintele

    7. Lagede paigaldus ja valgustus

Vannitoas jäävad kõige levinumaks ja praktilisemateks liist- ja kipsist laed. Alumiiniumist liistlagede paigaldus toimub kiiresti ja lihtsalt, need on kvaliteetsed, mõistliku hinnaga ning vajadusel kergesti eemaldatavad. Kipslagedele saab paigaldada kontroll-luugid juurdepääsu jaoks.

Lagedele monteeritakse süvistatavad LED kohtvalgustid vastavalt arvule ja asukohale tellija soovi järgi.

Vannitoa valgustus peab olema veekindel. Seda näitab IP kaitsetase. Mida kõrgem on IP väärtus, seda paremini on lamp vee eest kaitstud.

ehitustööd Tallinnas

Lagede paigaldus ja valgustus

    8. Sanitaartehniliste seadmete paigaldus

Vannitoa sanitaartehniliste seadmete paigaldus ja ühendamine viiakse läbi spetsialisti poolt vastavalt juhistele ja paigaldusstandarditele. Asukohad kooskõlastatakse renoveerimistööde ettevalmistamise etapis vastavalt teie isiklikele soovidele ja eelistustele või disain-projekti järgi.

vannitoa remondi parim pakkumine

Sanitaartehniliste seadmete paigaldus

    9. Ukse paigaldus

Uste paigaldust teostab meister, kes on selle tööga tegelenud üle 10 aasta. Renoveerimisel paigaldatakse vannitoa ustele puitliistud, mitte MDF, kuna MDF “kardab” niiskust ja paisub märgades ruumides.

KORTERITE JA VANNITUBADE REMONT VÕTMED KÄTTED

Ukse paigaldus

    10. Koristamine ja tehtud tööde üleandmine

Vannitoa renoveerimistööde ajal püütakse hoida objekti ja selle ümbrust võimalikult korras. Remondi lõppedes antakse vannituba kliendile üle peale puhastustöid, nii et juba esimene mulje uuest vannitoast oleks nagu kauni kingituse kättesaamine.

KORTERITE JA VANNITUBADE REMONT VÕTMED KÄTTED

Koristamine ja tehtud tööde üleandmine

    Tähtajad

Võibolla olete internetis kohanud kuulutust, mis pakub „võtmed-kätte“ vannitoa remonti 3 päevaga. Ja võibolla oleme veel mitte nii head ehitusmeistrid ja peame õppima😊, aga meie puhul kõik ülaltoodud vannitoa renoveerimistööd võtavad aega keskmiselt kaks-kolm nädalat. Kui remont on lõppenud, jääb üle vaid oma uut vannituba kasutada ja nautida.

Dec 14, 2023
lisas  #me_ehitame_oü
Helistage +37255922559